Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
    Ето една много хубава Алфичка
    http://www.cars.bg/c1498355
    Хубаво напудрена, като гледам къде се продава ...

---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:49 ----------

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
    Значи силуетите на 159 и S60 са мега еднакви ,и се припокриват на 90% като ги наредя една до друга. Алфата има малко по-издължена муцуна...и вътре сякаш се усеща една идея по-просторна. Волвото съм го теглил и закова точно 1640 кг....алфата не успях да я измеря.

Честно казано нз кое кой сегмент го водят,и с колко 166 е по-голяма от 159,особено вътре
    Волвото има и много хубава странична линия, за разлика от муцуната.
    Иначе и двете са еднакво непросторни, ако ползваме критерия за разстояние между седалките. ФВ Поло е по-комфортно отзад.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Ей, ама ненаспамихте се вие двамата с тия волва и позиции на седене, кутии и не знам си още какво... Давайте на ЛС.

Една хасковска, не съм я гледал, но с удовоствие бих го наюравил ако някой иска мнение.
      http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...53011957549195
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
        Ей, ама ненаспамихте се вие двамата с тия волва и позиции на седене, кутии и не знам си още какво... Давайте на ЛС.

Една хасковска, не съм я гледал, но с удовоствие бих го наюравил ако някой иска мнение.
        Ок да се върнем на темата Тая тапицерия от обявата дето си постнал цапа ли се много и как се поддържа? Четох че не е велур а някаква микрофибърна имитация. На външен вид не кефи много но на допир ми допада.

Comment

• То си имаше име тоя плат алфа-нещо си беше,май беше алфатекст или нещо от сорта.

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
            Ок да се върнем на темата Тая тапицерия от обявата дето си постнал цапа ли се много и как се поддържа? Четох че не е велур а някаква микрофибърна имитация. На външен вид не кефи много но на допир ми допада.
            Така наречения "пижамен" салон

Тоя светлия, ако не се носиш много със сини дънки - да речем че не се цапа много

Иначе се поддържа с препарат за пране на платнена тапицерия. Пръскаш с пулверизатора. Оставяш 1-2 мин да подейства и с една хубава памучна хавлия с "потупващи" движения премахваш мръсотията и подсушаваш едновременно.
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Така наречения "пижамен" салон

Тоя светлия, ако не се носиш много със сини дънки - да речем че не се цапа много

Иначе се поддържа с препарат за пране на платнена тапицерия. Пръскаш с пулверизатора. Оставяш 1-2 мин да подейства и с една хубава памучна хавлия с "потупващи" движения премахваш мръсотията и подсушаваш едновременно.
              +1
              Не се цапа лесно, както каза Дигиталния само дънките са враг !
              Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
              Ей, ама ненаспамихте се вие двамата с тия волва и позиции на седене, кутии и не знам си още какво... Давайте на ЛС.

Тази не е се ли продаваше в с. Брод декември ? За 6 бона.
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Ясно. Гледам и е по-издръжлива от платнената, поне до сега съм виждал смачкани бордове, но не и протрита или разкъсана тапицерия от тоя тип.

Comment

• Аз съм с черен AlfaTex на 240 000км и е като нов! На мен поне много ми харесва тази тапицерияи я предпочитам пред кожата.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                  EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

• Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
                    Аз съм с черен AlfaTex на 240 000км и е като нов! На мен поне много ми харесва тази тапицерияи я предпочитам пред кожата.
                    Станахме двама ...
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• http://www.cars.bg/c1505181
                      Някой от Варна на помощ.. Поне едно око да хвърли и да каже дали си заслужава да попътувам 1000 км.

Comment

• Номерата са различни на снимките...иначе може да се завъртя да я погледна, ако искаш.
                        Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                        Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                        JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

• Първоначално публикувано от iee Покажи съобщение
                          Номерата са различни на снимките...иначе може да се завъртя да я погледна, ако искаш.
                          Почерпката е сигурна, но аз като цяло не обичам да ангажирам хора с каквото и да е било. Свикнал съм сам да си се оправям..
                          Ако някой ентусиаст, който харесва да ходи и гледа има желание ще съм му много благодарен. Интересува ме просто самата визия на колата. Малко странни ми ги говори собственика, а определено и фотографията не му е стихията! Не знам какво би излязло от всичко това.
                          Поздрави

Comment

• Проблемите са отстранени, сменена дясна полуоска и изправени джанти!
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                              Станахме двама ...
                              С мене-трима!Интересно,аз често нося дънки и досега не съм имал проблем,а моят е светъл.Иначе се почиства много лесно с най-обикновени препарати.
                              159 SW 2.4 Jtdm 2007
                              156 TS 1.8 1999
                              Avensis SW 2.2 D4D 2011

Comment

• +1 Мразя гадната кожа,която всички толкова харесват и било елегантно.Лятото те спарва и запотява целия,зимата дори да имаш подгрев на седалките,пак първото сядане е отвратително студено ...
                                Да не говорим ако си по-претенциозен,колко трудно и скъпо ти излиза поддържането на кожа.
                                159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

Working...
                                X